Terug

  • SNELLE LEVERING UIT EIGEN MAGAZIJN
  • ALTIJD SCHERPE PRIJZEN EN TOP KWALITEIT
  • KLANTENSERVICE VOOR MEER INFORMATIE

Formulier voor herroeping

Retourinformatie

U heeft een product gekocht bij Sneeuwkettingenwereld.nl
We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop. Bent u onverhoopt niet tevreden met uw aankoop, dan kunt u het retour sturen.

Advies van ons bij ontvangst van uw product
Bekijk het ontvangen product goed. Haal het voorzichtig uit de verpakking (zo mogelijk zonder de verpakking te beschadigen). Bepaal of u het product wilt houden. Als u het niet wilt houden, lees dan verder voor de instructies rondom het terugsturen ervan.

Product garantie

Is uw product kapot bij ontvangst of is het kapot gegaan binnen de garantietermijn van het product? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel met 073-6909798. In overleg met u zorgen we dan voor een goede en snelle oplossing.

Een product omruilen
Wilt u een product retour sturen omdat u het wilt omruilen voor een ander product? Dat kan natuurlijk. Het product dat u wilt terugsturen kunt u als een retour aan ons terugsturen. En u kunt dan zelf het nieuwe product online bestellen

Een product retour sturen
Bent u niet tevreden met uw aankoop? Dan kunt u dit binnen 14 dagen (sneeuwkettingen binnen 5 dagen) na ontvangst van het product, aan ons retour zenden. Graag ontvangen we het product in originele (nieuw) staat en in de originele verpakking (voor zover redelijkerwijs mogelijk) retour.

Retour aanmelden

Belangrijk: Stuur altijd het retourformulier mee met de retourzending. Retourzendingen zonder retourformulier kunnen niet in behandeling genomen worden.

Indien buiten de 14 dagen (sneeuwkettingen 5 dagen) retourtermijn retour gezonden is, kan uw retour niet in behandeling genomen worden. Gebruik voor het retoursturen altijd de omdoos waarin het ook naar u verzonden is. Wanneer er geen omdoos beschikbaar is, verpak het product dan in plastic met daaromheen tape zodat er geen tape rechtstreeks op de doos komt!
Trekhaken en kabelsets die reeds gemonteerd zijn kunnen NIET meer retour gezonden worden. Wij zullen scherp controleren of de kabelsets gemonteerd zijn geweest. Blijkt dat de kabelset gebruikt is, dan zullen wij hiervoor géén geld retour storten.

Wat gebeurt er na ontvangst van het retour gestuurde product

Als wij uw teruggestuurde product ontvangen dan zullen we dit goed bekijken. Als het product ongebruikt is en in nieuwstaat verkeerd, wordt het betaalde aankoopbedrag (inclusief de eventuele leveringskosten voor de heenzending) terugbetaald. 
Wanneer het product niet meer in de originele verpakking zit (terwijl dit wel mogelijk was), incompleet is of wanneer het product in elkaar gezet naar ons retour gestuurd wordt, vergoeden wij maximaal 75 % van uw aankoopbedrag!

TIP!

U krijgt na inlevering van het pakket een Track & Trace nummer van PostNL. Bewaar deze goed zodat we altijd de verzendstatus kunnen nakijken. Mocht een retourzending niet bij ons ontvangen zijn en u kunt dit bewijs niet aan ons laten zien dan kunnen wij helaas geen geld retourneren

Stappenplan retour sturen

1. Vul het retourformulier in en voeg dit bij het product dat u terugstuurt.
2. Voeg eventueel de ontvangen pakbon toe zodat we nog sneller kunnen terugvinden wie ons
    het product terugstuurt.
3. U kunt het product terugsturen naar:
    PerfectFitAutomotive – Kasteleinenkampweg 10 – 5222AX – ’s-Hertogenbosch Nederland
4. Gebruik de verzendverpakking waarin het product aan u is gestuurd of gebruik een andere doos of
    verpakking waarmee u het product in goede staat kunt versturen.

Verzendkosten voor retourneren
De kosten voor het terugsturen van een product zijn voor uw rekening. Deze kosten zullen ongeveer tussen de €7,00 en €15,00 euro bedragen.

Terugbetaling
Terugbetalingen aan u doen we altijd op dezelfde wijze als hoe u betaald heeft. Dus als u betaald heeft via uw bank met iDeal dan ontvangt u op uw bankrekening het betaalde bedrag terug.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Sneeuwkettingenwereld 8.4 / 10 - 832 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »