Terug

  • SNELLE LEVERING UIT EIGEN MAGAZIJN
  • ALTIJD SCHERPE PRIJZEN EN TOP KWALITEIT
  • KLANTENSERVICE VOOR MEER INFORMATIE

Klantenservice

Welkom bij Sneeuwkettingenwereld DE Online shop voor sneeuwkettingen van Perfect Fit Automotive.

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u weten hoe te betalen of retour te zenden kunt u dat hier vinden

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft.

Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Wij reageren dan binnen 48 uur. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch.

Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. 

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Perfect Fit Automotive bij is aangesloten.

Onze gegevens:

Sneeuwkettingenwereld.nl
Kasteleinenkampweg 10
5222 AX 's-Hertogenbosch
Nederland

073-6909798 Telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur


Onze openingstijden voor het afhalen van bestellingen en bezoek aan onze winkel:

Maandag       09:00 - 12:15 / 12:45 - 17:30
Dinsdag         09:00 - 12:15 / 12:45 - 17:30
Woensdag     09:00 - 12:15 / 12:45 - 17:30
Donderdag    09:00 - 12:15 / 12:45 - 17:30
Vrijdag           09:00 - 12:15 / 12:45 - 17:30

Zaterdag        GESLOTEN
zondag          GESLOTEN

U kunt bij ons pinnen!

[email protected]

Bankgegevens: Rabobank NL60RABO0195202163 BIC code RABONL2U

Veelgestelde vragen


1. Veel gestelde vragen

1.1 Zijn sneeuwkettingen verplicht

In de gangbare wintersportlanden, Oostenrijk,Zwitserland, Frankrijk zijn sneeuwkettingen niet verplicht in de auto! Wel kan er een verplichting zijn om sneeuwkettingen om te leggen. ( blauwe bord met band/sneeuwketting of indien de omstandigheden op andere wegen erom vragen ) Indien u dan doorrijdt kunt u een verbaal krijgen. In Italië zijn er een paar passen waar sneeuwkettingen in de auto verplicht zijn. daarnaast zijn er andere landen waar sneeuwkettingen verplicht zijn in de auto

1.2 Welke sneeuwkettingen zijn goedgekeurd

In de gangbare wintersport gebieden is het belangrijk om Ö norm goedgekeurde sneeuwkettingen te voeren. Een sneeuwsock is nooit een vervanger voor sneeuwkettingen ( bij sneeuwkettingenplicht ) Kuntstof sneeuwkettingen ( Modula Grip zijn indien voorzien van Ö Norm keuring overal toegestaan. Alle sneeuwkettingen bij Sneeuwkettingenwereld voldoen aan de gestelde eisen.

1.3 Bij mijn auto zijn sneeuwkettingen niet toegestaan en nu?

Tegenwoordig komt het steeds meer voor dat een autofabrikant het gebruik van conventionele sneeuwkettingen niet zijn toegestaan. Dit omdat de ruimte aan de binnenkant van het wiel niet toereikend is om een sneeuwketting te plaatsen. Doet u dit wel kan er forse schade ontstaan. Het gebruik van Loopvlaksneeuwkettingen is dan wel toegestaan omdat deze allen op en aan de buitenkant van het wiel komen.

1.4 Welke sneeuwkettingen passen op mijn auto

Als eerste is de bandenmaat bepalend. Op de zijkant van de band staat een bandenmaar bijv. 215/65R15 als u uw maat intypt bij het loepje komen de passende maten tevoorschijn.
Als tweede raadpleegd u het boekje van de auto om te achterhalen of er restricties zijn aan het gebruik van sneeuwkettingen. Er zijn auto's waarbij er geen ruimte achter de band is om een conventionele sneeuwketting te gebruiken. Dan zult zgn loopvlak sneeuwkettingen moeten gebruiken.
Ook zijn er auto's waar men aangeeft dat er sneeuwkettingen  gemonteerd mogen worden die minimale ruimte nodig hebben. Dan kiest u voor een 9 mm ketting.

1.5 Sneeuwkettngen voor een SUV

Heeft u een SUV ( zwaarder dan 1600 kilo ) of bedrijfswagen, dan is het van belang date de schakeldikte minimaal 12 maar eigenlijk 16 mm is om om te kunnen gaan met het grote gewicht van de auto. Op onze site wordt vermeld dat de ketting voor een SUV geschikt is, Kijk hierbij ook in het instructieboekje om te kijken wat de fabrikant hiervoor aangeeft!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Sneeuwkettingenwereld 8.4 / 10 - 832 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »